Lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen.
HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. e-mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem de forskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Hvis I er en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets café og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

 

Trådløs internetforbindelse


Når du lejer et lokale hos os til foredrag, undervisning eller andet, kan du bruge vores trådløs internet. Du skal have tildelt en kode for at bruge forbindelsen, og det får du ved enten at sende os en e-mail eller ring til kontoret på 9741 4933 - hverdage ml. 9.00 - 14.00. Koden bliver tidsbegrænset, alt efter hvor længe du skal bruge den - dog max 30 dage.

Aktivitetscentret er åbent mandag - torsdag fra kl. 8 til kl. 21 og fredag til kl. 14.

I forbindelse med særlige arrangementer er centret weekendåbent efter aftale.

Der er elevator i huset som altid er til rådighed.