Om HUSET Holstebro

HUSET Holstebro er en selvejende institution, som siden 1981 har skabt rammerne for, at borgerne kan dyrke oplysning, kulturelle interesser og kreative aktiviteter i et brugerdrevet fællesskab, hvor alle kan bidrage med deres ideer til gensidig glæde og nytte. 

HUSET er rammen om kulturelle, folkelige og foreningsmæssige aktiviteter til glæde for borgere i kommunen. Hver uge deltager cirka 2500 personer i 70 forskellige aktiviteter. 

Aktiviteterne henvender sig til alle, der har lyst til at bidrage og deltage i aktiviteter, folkeoplysning, dannelse, frivillighed og samfundsnytte. 

HUSET er åbent mandag - torsdag fra kl. 8 til kl. 21, fredag til kl. 14.

Der er elevator imellem husets 4 etager.

HUSET finder du i nyrenoverede lokaler på Danmarksgade 13A.   

Vi har et godt køkken og en åben café, som alle er meget velkommen til at bruge - også selvom man ikke bruger HUSET i forvejen.

HUSET Holstebro er et MEDBORGERHUS, drevet af frivillige. Vi ønsker, at frivillig-ånden skal smitte, og at alle brugere skal opleve, at her er højt til loftet, hjælpsomhed og godt humør. 

Bedste hilsner
Martin Stærmose

Leder

Lokaleleje


HUSET Holstebro råder over ca. 2.500 nyrenoverede m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til forskellige formål - fra lokaler til 20 personer og op til 150 personer.

Loftsalen og hovedsalen rummer 150 og 80 personer. Salene har installeret lydanlæg, AV-udstyr,  trådløst internet og hhv. flygel og klaver. 

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen og bærbar PC og projektor, som kan benyttes i alle lokaler.  

Der er elevator i mellem husets fire etager. 

Alle, som har et medlemsskab af HUSET, kan leje lokaler til meget favorable priser. Hvis I er en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.

Forplejning og bestilling


Når man lejer et lokale i HUSET, kan man bestille forplejning via vores Café. Alt aftaltes ved booking. 

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner vores lokaler. De har faste bestillinger med forplejning inkluderet. 

Vi arbejder på at præsentere en lokaleoversigt her på hjemmesiden, så du kan bestille dit lokale online. Indtil dette er klar, er du velkommen til at ringe til os og høre om mulighederne.