Bogsalg


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  formand

lundfrede@gmail.com  - 2361 7331 

Steven Basnov - turneringsleder tirsdag
steven@basnov.dk  - 97175433
 
Jens Foldager - turneringsleder onsdag
j.foldager@mvbmail.dk  2122 0985  
 
 

Maleriudstilling


Grethe Melgaard Olesen, Anne Burckhardt Andersen, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

Nu er malerierne på væggene i foredragssalen på Holstebro Aktivitetscenter skiftet ud, og vi kan igen glæde os over noget nyt for øjnene. 

Den nye kunstner er Viggo Robert Jensen, som oftest har haft det vestlige Jylland som motiv, ja helt fra Sønderjyllands flade marskland til Bovbjergs høje, stejle kyster har han med pensel og spartel beskrevet Vesterhavets skiftende temperament. Rigtig mange af hans udstillede malerier har motiver fra egnen omkring Bovbjerg: her er han gået ud med sin skitseblok og har indfanget Vesterhavets humør og vist påvirkningen på natur og mennesker - både når efterårsstormene har raset, og når solnedgangens enestående farvespil har råbt på at blive indfanget; derefter er han gået hjem til Glashytten i Ferring, hvor skitserne er blevet til dejlige malerier. Overskriften til alle Viggo Roberts billeder er Vesterhavet og kysten, og han har med en vestjydes sikre, rolige streg givet sine malerier et både naturalistisk og abstrakt præg, som efterlader en med glæde over at få sin hjemegn beskrevet således. 

Viggo Robert Jensen stammer nemlig fra Ferring/Bovbjerg, og hans atelier Glashytten var oprindelig forsamlingshus, men i 90'erne overtog han huset, så i de senere år har hans billeder været udstillet der. Ud over at male billeder, arbejder Viggo Robert også som glaskunstner med bullseye glas og floatglas, som han maler på, inden det formes og smeltes sammen i glasovnen. Endvidere maler han ikoner efter de gamle forskrifter. Udstillingen er åben hver sommer efter aftale.

Viggo Robert har altid tegnet og malet, men er oprindelig uddannet tømrer; han har også gået på Kunstakadamiet og taget læreruddannelsen på Den Frie Læreruddannelse i Ollerup. Som kreativ sjæl og praktisk indstillet menneske har hans fuldtidsjobs været meget varierende, f.eks. familievejleder i Lemvig Kommune, højskolelærer på Uge Folkehøjskole samt underviser i fagene "glas" og "Form og Farve" på Seniorhøjskolen i Nr. Nissum. 

Kom forbi Holstebro Aktivitetscenter og se den nye fine udstilling, der hænger til 1. april.

Frida

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Svend Hansen,  030545@webspeed.dk 
formand tlf: 2925 3493

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd