Bøger


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Alle vore bøger er væk!
Brandmyndighederne har ved den årlige brandsyn i oktober 2019 meddelt os, at vi i fremtiden ikke må have bøger i vores gangarealer.

Alle Aktivitetscentrets gangarealer er flugtveje ved brand, og derfor er der specifikke regler for netop disse områder. 

Vi har fjernet alle vores bøger i kælderen, og inden februar 2020 vil de også bliver fjernet på gangen i stueetagen. 

Vores planer er, at der på et senere tidspunkt vil blive oprettet et lille bibliotek i et lokale, så vi tager gerne imod bøger, dog kun af nyere beskaffenhed. 

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  formand

lundfrede@gmail.com  - 2361 7331 

Steven Basnov - turneringsleder tirsdag
steven@basnov.dk  - 97175433
 
Jens Foldager - turneringsleder onsdag
j.foldager@mvbmail.dk  2122 0985  
 
 

Maleriudstilling


Grethe Melgaard Olesen, Anne Burckhardt Andersen, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

 

Orange Rytme har 30 års jubilæum

I år er det 30 år siden malergruppen Orange Rytme blev dannet, og i dag trives den i bedste velgående. Gruppens 6 medlemmer er Lone Rahbek, Lene Johansen, Elsebeth Martinsen, Irmgard Kremerbak, Ingrid Nielsen og Inga Kjær. Tre af gruppens medlemmer har været med næsten fra starten. De mødes et par gange om ugen for at arbejde i et fælles atelier i Voldgade. Her har de også i årenes løb haft mange fælles udstillinger. Nu udstiller de på Holstebro Aktivitetscenter, og det er en fornøjelse at se de spændende og gennemarbejdede værker, der hænger på væggene.

6 malere – en helhed

De 6 malere har hængt deres billeder op imellem hinanden, men alligevel virker udstillingen som en helhed, hvor udtryk, teknik og materialer varierer. Akvarelmaling og akrylmaling blandes med tuschtegninger og træsnit med farvetryk. Inspirationen hentes fx fra den nordiske mytologi med sine overnaturlige væsener, fra naturen (en enkelt blomst eller et landskab), fra familien (en dement mor med sine døtre eller et træsnit af farfar) og fra fantasien.

Udstillinger

Deres talent er til at få øje på, og mange af dem har udstillet jævnligt, bl.a. er en enkelt medlem af Vestjyske Kunstnere  og  to  af Vemb Udstillingen. Tre af gruppens medlemmer fik i år antaget værker til Kunstforeningen Limfjordens censurerede udstilling på Gimsinghoved.  

I 1999 malede Orange Rytme et gavlmaleri ud mod Færchtorvet. På trods af vejr og vind er det stadigvæk værd at lægge mærke til.

Malerierne hænger i Aktivitetscentrets foredragssal i december, januar og februar. Kik indenfor!

 

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Svend Hansen,  030545@webspeed.dk 
formand tlf: 2925 3493

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd