Bogsalg


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  lundfrede@gmail.com

formand tlf: 2361 7331 

Steven Basnov - tirsdagsbridge
97175433
Ellen M. Nielsenonsdagsbridge
2218 4762  - ef_nielsen@mvbmail.dk 
 
 

Maleriudstilling


Finn Lillelund, Ove Lillelund, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Ny maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

I forbindelse med den nye sæson er der kommet nye billeder op inde i foredragssalen, alle sammen lavet i de sidste halve snes år og af 2 brødre, der allerede fra barnsben af lod fantasien spille i deres mange tegninger.

Ove og Finn Lillelund er vestjyder med hud og hår - af den type, hvor forenings Danmark er en del af dna’et, for de er født i forpagterboligen i Vemb præstegård og opdraget til foreningsarbejde.

Storebror Ove blev uddannet tømrer og siden bygningskonstruktør; han var i mange år ansat i Tvis Køkkener og nu - siden pensionen - billedkunstner, men tag ikke fejl: det er ikke ham, der har lavet billederne med bygninger og lige streger! - nej, Ove står for de mere abstrakte billeder: modelstudier af kvindekroppene og de elegante naturmotiver på foredragssalens indervæg.”Det svære ved et naturmotiv er at lave den rigtige horisont”, siger han. Den røde valmue, der hænger ude i gangen er et eksempel på hans kursus ude hos Christina Kjeldsmark. I dag er han en af vores kulturvægtere, og han er med i Industri- og håndværkerforeningens sangkor.

Lillebror Finn blev pædagog; i dag er han projektmanager og har i årevis været tilknyttet museerne; han var blandt andet med til at flytte Holstebro Museum fra Anlægget ned til Færch-ejendommen og sætte de første udstillinger op. I dag er han tilknyttet museet i Thorsminde. Han har været elev hos tegneren Lotte Bay i Hjerm. Han maler med kraftige farver og linjer, bruger tit den lilla farve til himlen, og blander i det hele taget farverne direkte på lærredet, hvilket giver stor dybde i billedet. Hans humor afspejler sig i billederne, men også i deres titler, fx ”Natoøvelse i Baignoire Lavage” og ” Gud mildner luften for den klippede ulv”.

De to brødre er vist hinandens største kritikere, og fælles for dem er den gennemførte teknik og det gennemarbejdede resultat.

Billederne kan ses i Holstebro Aktivitetscenters åbningstid indtil 31. oktober. Kom endelig forbi!

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Finn Dræby,  draeby@ofir.dk
formand tlf: 9747 2500 

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd