Bøger


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Alle vore bøger er væk!
Brandmyndighederne har ved den årlige brandsyn i oktober 2019 meddelt os, at vi i fremtiden ikke må have bøger i vores gangarealer.

Alle Aktivitetscentrets gangarealer er flugtveje ved brand, og derfor er der specifikke regler for netop disse områder. 

Vi har fjernet alle vores bøger i kælderen, og inden februar 2020 vil de også bliver fjernet på gangen i stueetagen. 

Vores planer er, at der på et senere tidspunkt vil blive oprettet et lille bibliotek i et lokale, så vi tager gerne imod bøger, dog kun af nyere beskaffenhed. 

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  formand

lundfrede@gmail.com  - 2361 7331 

Steven Basnov - turneringsleder tirsdag
steven@basnov.dk  - 97175433
 
Jens Foldager - turneringsleder onsdag
j.foldager@mvbmail.dk  2122 0985  
 
 

Fotoudstilling


Grethe Melgaard Olesen, Anne Burckhardt Andersen, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Fotoudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

Siden 1. marts hænger der friske og helt anderledes billeder på væggene i Holstebro Aktivitetscenter.

Det er fotoklubben Blænde 96, der har lavet en spændende og meget stilren udstilling af et udvalg af deres vinderbilleder; det er nemlig sådan, at alle de ophængte fotos har været udvalgt enten som månedens billede udpeget af medlemmerne selv eller udvalgt af naboklubber i forskellige konkurrencer.

Som navnet antyder, er fotoklubben oprettet i 1996; de ca. 20 medlemmer af Blænde 96 mødes normalt hver anden torsdag enten i klublokalet på Idrætscenter Vest eller ude for at fotografere sammen. De nyder at mødes om en fælles hobby i et lokalt fællesskab. Alle, der er interesserede i fotografering er i øvrigt velkomne som medlemmer.

Fotos taget med digitalt kamera præsenterer man normalt for hinanden på storskærm, det er kun fotos til ophængning, der kopieres ned opå papir: det handler nemlig ikke kun om at knipse spændende billeder, - nej, det handler i lige så høj grad om at diskutere og kommentere hinandens produktion og derigennem blive dygtigere til at se.

Udstillingens pertentlig ophængte billeder varierer meget både hvad angår motiver og farve kontra sort/hvid, og hver af dem har sit særpræg: nærbilledet ”Tjæretovet” er lige så fascinerende som ”De tre traner” eller de spændende streetfotos, og uanset om det er det svævende par ”In Touch” eller det er ”Tractor Pulling” eller bilen i svinget ”On the Way Back”, så fanger de ens opmærksomhed.

Kom selv ind og se! Udstillingen hænger i foredragssalen de næste to måneder.

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Svend Hansen,  030545@webspeed.dk 
formand tlf: 2925 3493

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd