Bogsalg


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  formand

lundfrede@gmail.com  - 2361 7331 

Steven Basnov - turneringsleder tirsdag
steven@basnov.dk  - 97175433
 
Jens Foldager - turneringsleder onsdag
j.foldager@mvbmail.dk  2122 0985  
 
 

Maleriudstilling


Grethe Melgaard Olesen, Anne Burckhardt Andersen, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter april - juni

Med foråret er der også kommet nye billeder på væggene i Aktivitetscentret. ”Det er dejligt, at se vores billeder på væggene i stedet for at have dem stående i en bunke med ryggen udad,” sagde en af Tirsdagsmalerne helt spontant, da de 7 piger stod og kiggede kritisk på resultatet inde i Aktivitetscentrets foredragssal.

Hver tirsdag formiddag i årevis har de mødtes oppe i Birn Atelieret på Aktivitetscentret, hvor de har stået med malerpensler og akrylmaling, ja, og med spateler og oliekridt; de har afprøvet muligheder, kigget på hinandens arbejder og givet hinanden kritik.

Ophængning af 7 personers forskellige billedresultater i samme rum er i sig selv en opgave, som er blevet løst på imponerende vis: på bagvæggen hænger de to største billeder, som er meget forskellige, men som klæ’r hinanden: Agnethes grønlandske landskab i hvidt/blåt og Annas to stilistiske giraffer med zentakel motiver på sort baggrund.

Tove arbejder ofte med spatel og lægger mange lag på, så dybdevirkningen i billedet bliver imponerende, bl.a. på de to billeder på ydervæggen. Andre af malerpigerne arbejder også gerne med de kolde farver, som giver en særlig virkning, når Bentes blå-grøn-gule naturbilleder eller Lises abstrakte landskaber dukker op.

Jyttes 4 små malerier fra det sydlandske gør en i godt humør – i det hele taget er glæde nok det altoverskyggende tema for udstillingen, som hænger indtil sommerferien!

Frida

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Svend Hansen,  030545@webspeed.dk 
formand tlf: 2925 3493

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd