Bogsalg


Bøger, billige bøger, bogkælder, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  formand

lundfrede@gmail.com  - 2361 7331 

Steven Basnov - turneringsleder tirsdag
steven@basnov.dk  - 97175433
 
Jens Foldager - turneringsleder onsdag
j.foldager@mvbmail.dk  2122 0985  
 
 

Maleriudstilling


Grethe Melgaard Olesen, Anne Burckhardt Andersen, udstiller Holstebro Aktivitetscenter, kunst, maleri, kreativ, billeder

Ny maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

Den nye udstilling i Aktivitetscentrets foredragssal stiller virkelig kontraster op – både menneskeligt og farvemæssigt. Ligesom sidst er det også denne gang to spændende malere, der udstiller sammen, nemlig Grethe Melgaard Olesen og Anne Burckhardt Andersen.

Grethe Melgaard Olesen kender maleriet indefra gennem mange år både som aktiv maler ved staffeliet blandt andet i Bent Elis regi og som underviser både i aftenskolen, i børnebilledskolen og på private hold.

Hendes første udstilling var i Holstebrohallen i 1988.

Grethe har arbejdet med mange forskellige stilarter og teknikker, og har denne gang valgt at udstille sine sorte billeder, som er malet i 190-91, fordi de netop udgør en kontrast til Annes malerier, og fordi de er begyndelsen til hendes interesse for croquis tegning. Hendes  sorte billeder starter netop med en sort kulbaggrund, som lysnes efterhånden som hun anvender knetgummmi(en slags tyggegummi) som trækker farven ud af papiret igen. Det giver de spændende, men dystre billeder.

Anne Burckhardt Andersen mener, at Grethe er ”skyld i” at rigtig mange holstebroere maler, fordi de er blevet inspireret af hendes evner til at begejstre og åbne op for ideer og inspiration gennem meditation, bioenergetiske øvelser og blindtegning. 

Anne er selv en af dem. Hun er ud af en malerfamilie, og i hendes barndom tegnede hun meget. Hendes job som jordemoder førte hende omkring i verden, og hendes sidste arbejdsplads var sygehuset i Holstebro.

Noget af det første hun malede, da hun for en halv snes år siden fik tid til pensel og farver, var et kookerbomtræ fra Afrika, som hun huskede med dets gule, blå og grønne farver. Det billede lyser op i udstillingen ligesom Annes øvrige billeder, der stråler af glæde og begejstring for livet, fx billedet ved døren med alle hovederne, der er malet efter et besøg i København, hvor et par særprægede ansigter der blev inspiration til det dejlige maleri med dets naive udtryk og levende farverigdom.

På barselsgangen oppe på sygehuset hænger en permanent udstilling som er en gave til Annes tidligere kolleger.

På Aktivitetscentret hænger Grethe Melgaard Olesens og Anne Burckhardts malerier indtil 1. februar næste år, så kom ind og se!

Frida

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Svend Hansen,  030545@webspeed.dk 
formand tlf: 2925 3493

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd