BOGSALG


 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  lundfrede@gmail.com

formand tlf: 2361 7331 

Steven Basnov - tirsdagsbridge
97175433
Ellen M. Nielsenonsdagsbridge
2218 4762  - ef_nielsen@mvbmail.dk 
 
 

MALERIUDSTILLING


Tove Knudsen, maleriudstilling, maler, udstilling

 

Maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

Tove Knudsen er født i Norge, og i 1986 førte kærligheden hende til Danmark, hvor hun og hendes mand slog sig ned i Tvis, hvor de stadig bor.

For 7 år siden fik Tove via kontakter på Facebook mod på at male, fordi hun havde lyst til at prøve noget nyt udover sit flexjob i Holstebro kommune og hendes engagement i gadehunde – særlig fra Bulgarien.

Hendes far var træskærer, så det er det nok ikke så sært, at hendes penselstrøg ofte får en til at tænke på almuemøbler og den norske almuetradition. Det ses især på maleriet midt på ydervæggen med de slanke blomster omkranset af de drejede penselstrøg: mon det symboliserer det onde, der vil dig til livs, eller det gode, der vil beskytte?

Ellers er det naturen, fantasien og legen med farverne, der er overvejende: fra de slanke, rolige, jordfarvede blomsterbilleder til de tre idylliske, orange solnedgangsmotiver på lokalets bagvæg. 

Kigger man nærmere på Toves billeder, bemærker man nogle teknikker, hvor der er anvendt specielle redskaber: alt lige fra en spartel til at lægge akrylfarven på med , til en våd klud til at udjævne farverne med, og en viftepensel, der giver den fnuglette virkning.

I øjeblikket forsøger hun at slippe kontrollen og pertentligheden foran staffeliet bl.a. ved hjælp af et malerkursus hos Erik Holm.

Kom selv ind og se de glade og positive billeder i aktivitetscentrets foredragssal! De hænger her i maj og juni måned.

Frida

 

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Finn Dræby,  draeby@ofir.dk
formand tlf: 9747 2500 

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd