BOGSALG


Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  lundfrede@gmail.com

formand tlf: 2361 7331 

Steven Basnov - tirsdagsbridge
97175433
Ellen M. Nielsenonsdagsbridge
2218 4762  - ef_nielsen@mvbmail.dk 
 
 

MALERIUDSTILLING


Anna Louis, maler, papirklip, udstilling, Holstebro Aktivitetscenter,

På Holstebro Aktivitetscenter er efterårssæsonen så småt på vej, men med de farveglade og positive billeder, der netop er hængt op i foredragssalen, er lys og farver stadigvæk i højsædet.

Billedmageren er Anna Louis. Hun er holstebroer og begyndte at male i 1992 på Holstebro Aktivitetscenter med Bent Eli som underviser. Bent Eli stoppede for mange år siden, men Anna er fortsat, og i dag mødes hun hver tirsdag formiddag på centret med en fast flok:  ”Tirsdagsmalerne”.

Det første man bemærker, når man går ind i salen, er, at alle værkerne på væggene er meget forskellige: nogle er abstrakte eller mønstrede, andre er naturalistiske; sommetider er hele farvepaletten taget i brug, andre gange bruger Anna bestemte farvenuancer.

Positivismen og glæden ses bl.a. på det aflange forårsbillede, hvor løgplanter og blomster i alle regnbuens farver er på vej op af jorden, og på det mættede sensommer - blomsterbillede ved vinduet. Også naturmotiverne er fascinerende, uanset om det er Vegen å en vinterdag, eller det er hedelandskabet med lilla blomstrende lyng.

Indramning og ophængning er værd at bemærke: Cykelslangen som kant ved blomsterbilledet og drivtømmerbrættet, der på anderledes måde lader de små kvadratiske felter præsentere sig.

Men allermest har jeg beundret Annas papirklip. Hun fortæller selv, at hun har klippet i papir, siden hun var barn; 3 eksempler er med på udstillingen (husk også at kigge bag døren!). Når personerne/væsenerne især kommer til deres ret er det nok også på grund af opsætning og indramning.

Kom selv forbi og se! Udstillingen hænger i august og september.

Frida

Anna Louis, maler, papirklip, udstilling, Holstebro Aktivitetscenter, Anna Louis, maler, papirklip, udstilling, Holstebro Aktivitetscenter, Socialt ansvar, fremtidens velfærd

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Finn Dræby,  draeby@ofir.dk
formand tlf: 9747 2500