BOGSALG


Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  lundfrede@gmail.com

formand tlf: 2361 7331 

Steven Basnov - tirsdagsbridge
97175433
Ellen M. Nielsenonsdagsbridge
2218 4762  - ef_nielsen@mvbmail.dk 
 
 

MALERIUDSTILLING


Anna Louis, maler, papirklip, udstilling, Holstebro Aktivitetscenter,

Ny maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter.

Med det nye år følger også nye friske farver på væggene i foredragssalen.

Det er Isa Risum, der netop har hængt et bredt udsnit af sine billeder op – og de er virkelig meget forskellige, både hvad angår materialer, fremgangsmåder og endeligt udtryk.

De små blomstermotiver på mørk baggrund er malet med oliefarver, for så glæder man sig over farvespillet, mens farverne kan males ind i hinanden og ovenpå igen, så f.eks. æbleblomstens tynde gennemsigtige blade spiller i lyset.

Blomstermotiverne er inspireret af et malerkursus på Møn, mens det nyeste inspiration er blevet portrætkunsten, hvor der også er et par fine gennemarbejdede eksempler med på udstillingen.

To billeder er jeg især faldet for.

Det ene er et abstrakt billede i grålige nuancer med gulorange lyspunkter. Det er malet med akrylmaling og sand, og netop den lyd, som en sådan arbejdsproces giver, når maling og sand blandes ved hjælp af et plastikkort og nogle kraftige bevægelser fra mørke grålige nuancer til en lysere midte, netop derved fik Isa bearbejdet sine frustrationer fra en rodet barndom, fortæller hun selv.

Det andet billede er hendes udsigt fra vinduet på gården i Mejrup: ”Søudsigten” kalder Isa det. Det er et dejligt solnedgangsbillede over det sølandskab, som Storåen bliver til, når den ofte i vintertiden svømmer over alle bredder.

Kom selv op og kik videre på de charmerende billeder.

Frida

Ny maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter.

Så er der forfriskende nye billeder på væggene i Aktivitetscentrets foredragssal. Vestenvinden i håret og den rå natur ved havet kan næsten føles!

Designer Tina Damgaard bor nemlig i Thorsminde, og det er tydeligt, at hun elsker det sted, hvor hun stort set altid har boet og nu har både hjem, familie og galleri. ”For mig er naturen her en dejlig ting, selv om her er noget mørkt og stille om vinteren. Men man møder altid nogen, når man er hos købmanden,” siger Tina Damgaard, som fortsætter: ”Stranden og havet er også fint om

 

vinteren, men det er iæ

 

 

 

 

 

 

 

r et fantastisk sted om sommeren

Så inspirationen til sine billeder og øvrig brugskunst finder Tina i hverdagen og den lidt barske, men smukke natur på vestkysten. Motiverne er blandt andet fisk og fugle, der for hende repræsenterer friheden. Selve processen opstår gennem farver, lyset og stemningen tilsat et strejf af humor, der til sidst ender ud i harmoni og balance.

Mange dejlige billeder hænger der på væggene i salen: både abstrakte billeder i douche farver, hvor vinden og vand fornemmes via skyerne og det flagrende net, akrylmalerier af fugle med pangfarver, der sætter en i godt humør, over blomster som taget ud af et herbarium af pressede planter til blyantstegninger af kaglende høns og blyanter i vækst.

Kom selv ind og kig! Det er en fornøjelse.

Frida

Socialt ansvar, fremtidens velfærd

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Finn Dræby,  draeby@ofir.dk
formand tlf: 9747 2500