BOGSALG


 

Læsehest – se her:
Det er en fornøjelse, at se det velordnede og alfabetiserede udvalg af bøger om alverdens emner i kælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Fagbøgerne står opdelt i emner, så det er let at finde dine interesseområder, f.eks.

Danmark: 
kultur-geografi-rejser-historie

Dyr og planter

Musik og sang

Mad og bolig

Rejser og geografi

Kunst-kultur-historie

Krop og sjæl

Digte og noveller

Erindringer og biografier

Børnebøger og eventyr

Romanerne fylder adskillige reolmeter; de er sat op i alfabetisk orden, dog opdelt således at de indbundne bøger står for sig og de hæftede for sig -simpelthen af hensyn til prisen.

Indbundne bøger koster 10 kr pr. stk, de hæftede 5kr.

Specielle bøger findes på reolen udenfor Caféen i stueetagen - enhedspris: 25 kr. pr. stk.

Så mangler du læsestof til en halvsur vinter- eller sommerdag, så find dig i ro og mag en hyggelig eller spændende bog til billig penge i Bogkælderen på Holstebro Aktivitetscenter.

Her er åbent hele dagen fra mandag til fredag.

Udlejning af lokaler


Holstebro Aktivitetscenter råder over ca. 2.500 m2. Det betyder, at vi har rigtig mange dejlige lokaler til mange formål. Der er lokaler fra til 20 personer og op til 150 personer, så mulighederne er mange.

I de to største rum, loftsalen på 2. sal til 150 personer og salen i stueetagen til 80 personer, er der installeret højttaleranlæg med teleslynge. Vi kan tilbyde forskellige hjælpemidler -  trådløst internet, projektor, lærred, flipover, tavle, mikrofon -  men ikke i alle vores lokaler, så husk at bestille det ved bookingen.

Der er trådløst internet i hele hovedbygningen. HUSK: Kode bestilles på kontoret - gerne pr. mail inden I kommer, så alt er klar til jer.

Vi har bærbar projektor og PC, der kan lånes ved brug af de andre lokaler.

Der er elevator i huset imellem deforskellige etager.

Husk ved leje af lokaler er der altid obligatorisk medlemskab. Ved en forening/gruppe, skal medlemsskabet være i foreningens/gruppens navn med en kontaktperson.  Derudover skal man overholde vores simple husregler. 

Al forplejning skal leveres af husets køkken og - udover kaffe og brød - aftales det direkte med køkkenet ved booking af lokale. Se evt. forslag til menu under caféen.

I dag benytter rigtig mange foreninger, klubber, interessegrupper og andre institutioner allerede vores lokaler. 

Lokalelejen er afhængig af lokalets størrelse, forplejning m.m. Så ring og hør nærmere om mulighederne for at benytte husets lokaler.

Du er altid velkommen!

Bridgespillere - bridge - spil - samvær - hygge

HOLSTEBRO BRIDGEKLUB


benytter vores lokaler og de spiller på flg. dage:

 

Holstebro Bridgeklub               

tirsdage  kl. 1900 – 2200

Holstebro Bridgeklub               
onsdage  kl. 1300 – 1700

 

Yderligere oplysninger hos Holstebro Bridgeklub:

Frede Lund  lundfrede@gmail.com

formand tlf: 2361 7331 

Steven Basnov - tirsdagsbridge
97175433
Ellen M. Nielsenonsdagsbridge
2218 4762  - ef_nielsen@mvbmail.dk 
 
 

MALERIUDSTILLING


Anna Louis, maler, papirklip, udstilling, Holstebro Aktivitetscenter,

 

Maleriudstilling på Holstebro Aktivitetscenter

Så er der igen nye billeder i foredragssalen på Holstebro Aktivitetscenter. Og denne gang er der hængt rigtig mange malerier op, så selv ude i gangen blev der plads til nogle stykker.

Tirsdagsmalerne står bag udstillingen. Hver eneste tirsdag formiddag fra kl. 9 til kl 12 i perioden september til maj mødes de omkring deres store interesse på Holstebro Aktivitetscenter.

 Alle har de forskellig baggrund. Nogle er næsten nybegyndere og andre har malet i flere år. Holdet har ingen underviser, så derfor planlægger de selv deres forløb, hvor de blandt andet besøger museer og tager ud i naturen for at hente inspiration; de støtter hinanden og giver hinanden positiv kritik.

Det kommer der en masse dejlige malerier ud af - meget forskellige billeder, som alligevel klæ’r hinanden sådan som de er hængt op i temaer; læg fx mærke til de 6 billeder på bagvæggen: de er malet af 4 forskellige malere og ser blændende ud sammen. Annas maleri af kvinden i døråbningen hænger separat og fanger øjet på grund af sit særpræg, De 6 små, næsten naturalistiske fotos har Jytte lavet, mens Edith og Lise har ophængt naturbilleder tæt ved døren. Bodil står for et fantastisk persongalleri, hvor både grise og katte indgår, mens Agnete har malet de glade abstrakte solbilleder. Buketten med de franske anemoner betager mig meget, lige som billedet med den festlige sommerfugl følger mig hele vejen hjem.

Oppe på 2. sal i Aktivitetscentret ligger malerpigernes domæne: Birns Atelier – opkaldt efter den lokale familie, fordi de har sponsoreret møblementet.  Her er gang i pensler og staffeli, for det er et meget brugt lokale, idet der næsten hver dag er malerhold i gang deroppe – somme tider flere hold samme dag.

Frida

Holstebro Senior Bridgeklub


benytter vores lokaler og de spiller:         

torsdage  kl. 1300 – 1730

 

Yderligere oplysninger:

Finn Dræby,  draeby@ofir.dk
formand tlf: 9747 2500 

 
Socialt ansvar, fremtidens velfærd