GLASKUNST


Glaskunst, lyst til at lave glas, glas-kunst, glasundervisning, kreativ glas, Glas, glaskunst, ledige pladser, undervisning i glas, Holstebro Aktivitetscenter,

Her i HUSET kan du være med til at lave ovnformet glas, det være sig figurer, fade, smykker m.m.

Vi skærer i både kunstglas og vinduesglas, smelter det sammen (kaldet fusing) i forskellige former og farver. De sammensmeltede glaslag lægges derefter i en form og formes (kaldet slumpning) til enten skåle, tallerkner, fade m.m.

Der er hold mandag aften kl. 18.30 - 21.30 kun i lige uger, onsdag formiddag kl. 9.00 - 12.00 og torsdag aften kl. 18.30 - 21.30. Onsdag og torsdag kører hver anden uge - d.v.s. ulige eller lige uger - så du kan nå at få glasset smeltet fra gang til gang. Ligesom der er flere deltagere der kan få mulighed for at prøve at "lege" med glasset og dets spændende verden. 

Vi vil helst, at du betaler for en sæson (forår eller efterår), og prisen er her 5-600 kr., men det endnu også muligt at betale betale pr. gang. (Betaler man pr. gang, er prisen 55 kr., idet der tillægges et ekspeditionsgebyr på 5 kr.) Pt. er der plads på mandags- og torsdagsholdene både i lige og ulige uger samt onsdagsholdet i ulige uge. Henvendelse til kontoret.

Har det fanget din interesse, så kontakt kontoret. 

Vi har det rigtig hyggeligt - vi glæder os til at se dig.

På gensyn 

Birgit, Gitte, Jytte, Käte, Marie og Merete
Holdledere