SMEDEVÆRKSTED


Blomstersøjler, specialfremstillet smedevarer, kig forbi, juletræer Kugler i metal til blomster, specialfremstillet smedevarer, kig forbi, juletræer, Smedjen, jern, metal, hygge, smedje,specialfremstillet smedevarer, kig forbi, juletræer,

Smedjen er åben hver tirsdag og onsdag fra 09.00 til 11.30. Hvis der er behov for det, kan du aftale et andet tidspunkt med aktivitetslederen.

Der er for tiden fire mere eller mindre faste personer tilknyttet smedjen; såfremt der er et ønske om udvidet åbning af værkstedet, kræver det at en af disse personer er til stede på grund af sikkerheden, maskinerne er jo ikke ufarlige.

Af maskiner har vi en drejebænk, søjleboremaskiner, lille fræser, slibemaskiner, båndpudser, elektrodesvejser, co2-svejser, autogensvejser, esse og ambolt, kompressor, lille båndsav og en del håndværktøj. Arbejdet foregår ved filebænke med fastmonterede skruestik.

Vi er således i stand til at udføre en del reparationer og fremstille værktøj og mindre maskiner.

Vi udfører også reparationer og foretager vedligeholdelse i de andre værksteder i HUSET.

Det vigtigste er nok det sociale sammenhold der er i værkstedet, tonen kan ind imellem være ret direkte, med små drillerier og skoser, men det er jo det, der skaber atmosfære og sammenhold.

Vi har altid plads til flere i værkstedet, så kig ind og få en snak, måske er dette lige det der mangler i din tilværelse.

 

Juletræer sælges, specialfremstillet smedevarer, kig forbi, juletræer