Murstensannoncører & sponsorer


3F Holstebro
Få en stærk fagforening i ryggen. 3F er en fagforening med både hjerte og fornuft.

BUPL MidtVestjylland
Organiserer pædagoger og klubfolk i otte midt- og vestjyske kommuner.

foreningen-norden.dk
Foreningen NORDEN i Danmark arbejder for øget samarbejde i Norden. Derfor  sætter vi  fokus på sprog, kultur, historie og samfundsliv i de nordiske lande.

Garant Brich Tæpper og Gulve
Lavhedevej 48, 7500 Holstebro
Telefon: 97 42 02 99

Gaardhøje Begravelsesforretning
Gaardhøje Begravelsesforretning har gennem alle årene haft et stort lokal kendskab til skikke og traditioner som lokal bedemand. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information. Som bedemand står vi altid klar.

Meny Kaffe
Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Mogensen VVS
Mogensen VVScomfort er Holstebros ældste håndværksvirksomhed.
På alle fagområder tilbydes rådgivning, projektering, montage og service.

Odin Teatret
Odin Teatret blev grundlagt i 1964 i Oslo, Norge. I 1966 flyttede teatret til Holstebro og skiftede navn til Nordisk Teaterlaboratorium/Odin Teatret. Dets medarbejdere kommer i dag fra 12 forskellige lande og tre kontinenter.

Peter Toft Urmager og Guldsmed
Lægger vægt på at medarbejderne uddannes løbende, så de altid er ajour med fagets udvikling og kan give professionel og faglig korrekt råd og vejledning. Du finder her et stort udvalg af urer og smykker til hele familien.

Pouls Malerfirma
Malerfirma med 25 års erfaring - leverer alt i malerarbejde ude & inde til rimelige priser. Vi kommer gerne ud og ser på en opgave og i samarbejde med kunden finder vi en løsning.

Skave El-forretning
Vores butikspersonale er alle faguddannede, og vi bestræber os på, at finde de rigtige produkter til kunden, som passer til deres ønsker/behov.
Husk , vi er altid friske med et godt tilbud…

Special-Butikken
I vores 1300 m2 store butik i Holstebro finder du mange spændende ting. Mangler du noget godt grej, så handel hos Special Kai

Tandmand.dk
Tandlæge Torben Bang ApS, Magnus Kjærs Gade 4, 7500 Holstebro.
Telefon: 9742 2275 - 
Klinik@Tandmand.dk

Vejlø's Byggeforretning
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. 

Vestjysk Autoglas
Viborgvej 2, 7500 Holstebro
9740 1999 - 4087 8999

 Vestjysk Jagt og Fritid A/S
Alt til jagt, fiskeri og fritid. 
Du har naturligvis altid mulighed for at komme og prøve jagtudstyr m.m. så du kan blive klar til din næste jagt! Vi lægger vægt på god service, så har du spørgsmål, kan du derfor altid kontakte os 

Yelva Rogers, guldsmed
Ure, smykker, guld- og sølvvarer
Nørregade 17, 7500 Holstebro
9742 0151

Ældresagen, Holstebro
Formand Frederik Morsing
rfmorsing@gmail.com
9748 5386 - 6175 4486